om emerge gaming Ejere

Emerge Gaming er en vaskeægte familievirksomhed, ejet af 3 familiemedlemmer:

tina sofie frese

Medejer, medstifter og Direktør i Emerge Gaming A/S. “Fie” kommer med solid baggrund fra erhvervslivet, hvor hun har været selvstændig i familievirksomhed i mere end 20 år. Hun har også en MBA fra Henley Business School. Har erfaring med stort set alle discipliner indenfor HR-arbejde og er med stærke sociale kompetencer “mor” i klubben

mathias frese theil

Medejer og medstifter og Sportschef i Emerge Gaming A/S. Mathias har en HF fra Kbh Syd’s Esportlinje, og kender til vigtigheden af fællesskaber. Han er god generalist, både indenfor Esport og almen viden og er en god kommunikatør og facilitator for gamere. En rolig, humoristisk og ligetil fyr, der giver god atmosfære i klubben.

emilie frese theil

Medejer og medstifter og Økonomichef i Emerge Gaming A/S. Emilie er aktiv semiprofessionel håndboldspiller og kender derfra til klublivet og samarbejdsaftaler. Er god organisator og en vigtig brik, når der skal arrangeres events. Hun er den strukturerede og talnørden i klubben.

HISTORIEN

At arbejde samme med sine børn, har altid været en drøm for Fie, som tidligere selv har arbejdet med sin far, mor og brødre. Søgningen efter en fælles platform at lade et nyt familieeventyr udspringe fra, faldt derfor naturligt på Esport med et socialt tvist. Her kan alle 3 ejere’s kvalifikationer og passioner komme i spil.

SAMARBEJDSPARTNER

Derfor har Emerge Gaming A/S lavet et unikt 3 årigt samarbejde med en meget rutineret forening og gammel kending i esportverdenen, nemlig Sørby Esport. Dette samarbejde vil give Emerge Gaming A/S adgang til at trække på Sørby’s erfaring og matriale fra deres mange år, som underviser til private såvel som til skoler, bosteder, klubber med mere.


EMERGE GAMING LOGOET

Det er ikke nemt, at lave et logo, som alle synes om. Alle har holdninger til farver, forme og navne.
Vi har nu fået fremstillet et logo, hvor alle syntes om farver og indhold og total indtryg.

”Merge” betyder ”forene”. E’et i Esport står for ”elektronisk”. ”Emerge” betyder ”opstå”. Vi ønsker at merge gamere med gamere, gamere med ikke gamere, gamere med forældre og det øvrige samfund.

Fistbumben i logoet symboliserer fællesskabet og det sociale sammenhold